Avoimet työpaikat

Kasvumme jatkuu, joten etsimme jatkuvasti uusia comiqlaisia. Hae avoimiin paikkoihimme!

Rekrytointi

Comiqlainen on jatkuvasti itseään kehittävä laadunvarmistuksen asiantuntija. Meillä työskennellään asiantuntijana asiakkaan projektissa ja asiakkaan tiloissa, osana asiakkaan kokoamaa projektitiimiä. Projektitiimin koko vaihtelee projektin koon ja asiakkaan mukaan, mutta tyypillisesti tiimistä löytyy määrittelijöitä, kehittäjiä ja / tai liiketoiminnan edustajia.

Työskentelet joko testauspäällikkönä, testauksen teknisenä asiantuntijana tai DevOps-asiantuntijana. Oli roolisi mikä tahansa, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan kehittymiseesi ja oppimiseesi omalla aktiivisuudellasi. Pystyt muutenkin vaikuttamaan asioihin – Comiqin organisaatio on hyvin matala, eikä turhaa byrokratiaa tarvita.

Comiqille on tärkeää comiqlaisten hyvinvointi sekä se, että yhteishenki säilyy työn konsultatiivisesta luonteesta huolimatta. Oman kompetenssin kehittämiseen tarjotaan mahdollisuuksia niin ulkoisten koulutusten kuin sisäisten workshop-tyylisten sessioiden muodossa. Työkavereihin tutustumista mahdollistetaan erilaisilla keinoilla ja tavoilla niin työaikana kuin sen ulkopuolellakin.

Yksi Suomen parhaista

greatplacetowork2011
greatplacetowork2012
greatplacetowork2013
greatplacetowork2014
greatplacetowork2015
greatplacetowork2016

Comiq on yksi suomen parhaista työpaikoista

Uratarinat

Comiqlaisia yhdistää ammattitaito, huumorintaju sekä halu auttaa niin asiakasta kuin muita comiqlaisiakin. Lue alta lisää millaista on työskennellä Comiqilla!

liisa

Liisa Halttunen

Olen nyt työskennellyt Comiqilla QA-konsulttina reilun vuoden ajan. Koulutukseltani olen mediatekniikkaa ja viestintää opiskellut diplomi-insinööri. Työurani aloitin teknisenä kirjoittajana, mutta siirryin pian pelialalle testaus- ja releasetehtäviin. Olen päässyt hyödyntämään pelialalta saamaani kokemusta myös nykyisessä asiakasprojektissani, jossa toimin mobiili- ja Flash-pelien hyväksymistestaajana. Työtehtävät ovat vaihtelevia kehitysvaiheessa olevien pelien ja webisivujen tutkivasta testauksesta jo julkaistujen pelien regressiotestaukseen.

niko

Niko Nousiainen

Tausta?
Kiinnostuin it-alasta jo pikku natiaisena: Kun sain 3-vuotiaana 8-bittisen Nintendon ohjaimen käteeni, olin aivan myyty. Varttuessa kiinnostus peleihin johti kiinnostukseen tietokoneisiin ja ohjelmistotekniikkaan näiden taustalla.Kun lukion jälkeen piti tehdä ekaa kertaa elämässä oikeita valintoja, Valkealan poika päätyikin opiskelemaan ohjelmistotekniikan insinööriksi Kotkassa, Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa. Työharjoittelut hoidin paikallisessa pelipuljussa koodarina. Huomasin kiinnostukseni laadunvarmistukseen jo tuolloin ja siirryinkin pelitestaushommiin.

Tiia

Tiia Putkisaari

Olen työskennellyt Comiqilla nyt vajaa kolme vuotta testauksen asiantuntijana. Tätä ennen olen työurallani toiminut vuodesta 2007 ns. “jokapaikanhöylänä” erilaisissa testauksen tehtävissä niin asiakkaan puolella, kuin konsulttinakin. Comiqilla olen päässyt työskentelemään asiakkuuksissa, jotka tarjoavat rutkasti haasteita ja onnistumisen kokemuksia, sekä mahdollisuuksia omaan ammatilliseen sekä toimialakohtaiseen osaamisen kehittämiseen.