Kuusi vuotta Comiqilla – Tiia Putkisaari

Kuusi vuotta Comiqilla – Tiia Putkisaari

Kuusi vuotta Comiqilla tuli juuri täyteen! Näiden vuosien aikana olen päässyt työskentelemään kolmessa mielenkiintoisessa asiakkuudessa erilaisten projektien ja pienkehitystöiden parissa, olen päässyt kehittämään osaamistani koulutuksissa ja konferensseissa niin Suomessa kuin ulkomailla, ja ennen kaikkea olen päässyt tutustumaan kymmenittäin mukaviin ja osaaviin työkavereihin. Olen toiminut järjestelmätestaajana, kansainvälisen testaustiimin testauspäällikkönä ja pienkehitystiimin testausvastaavana, sekä tehnyt näissä rooleissa laajalti erilaisia laadunvarmistuksen tehtäviä. Nykyisessä asiakasprojektissani saan hyödyntää osaamistani monipuolisessa toimintaympäristössä, sekä koen oppivani jatkuvasti uutta niin asiakkaan liiketoiminnasta kuin mm. teknisempiä testaustaitoja. Lisäksi olen päässyt haastamaan omaa ammatillista kehittymistäni pitämällä koulutuksia niin Comiqin muille testauspäälliköille, kuin asiakkaiden työryhmillekin.

Mieleenpainuvia kokemuksia ovat olleet suurten onnistumisten hetket projekteissa (jotka muuten myös työnantaja huomioi henkilökohtaisten bonusten muodossa), työkavereiden tarjoama tuki niin työn haasteissa kuin henkilökohtaisen elämän kiemuroissa, sekä mahtavat opiskelu- ja vapaa-ajan matkat kollegoiden kanssa mm. Lontooseen, Hollantiin ja Italiaan. Osallistumiset yritysmaratonviestiin, erilaisiin urheilullisiin lajikokeiluihin sekä leffailtoihin on tuonut minut yhteen työkavereiden kanssa myös vapaa-ajalla.

Comiq on tuntunut aina ensimmäisestä työpäivästä lähtien lämpimältä ja inhimilliseltä työpaikalta, jossa mahdollistetaan jokaisen työntekijän henkilökohtainen ja ammatillinen kehittyminen. Erityisesti arvostan sitä, että meillä pidetään huolta työntekijöiden hyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta erinomaisten työterveyspalveluiden ja työsuhde-etujen muodossa. Työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on aina onnistunut ilman ongelmia, eivätkä kollegat lainkaan ihmettele, jos silloin tällöin lähden perjantai-iltapäivällä töistä vähän aikaisemmin, suuntaan lentokentälle, raportoin viikonlopun aikana rock-fiiliksiä joltakin Euroopan keikkapaikalta, ja palaan maanantaiaamuna töihin ehkä vähän väsyneenä, mutta sitäkin innostuneempana ja henkisesti energisempänä 🙂