Rekrytointi

Työnantajalupauksemme

1.Kehittyminen. Tuemme comiqlaisen kehittymistä, mutta kehitämme myös Comiqin toimintaa jatkuvasti.
2.Itseohjautuvuus. Vapaus ja vastuu – teet itse päätökset, mutta vastaat myös niistä. Toimit itsenäisesti muttet yksinäisesti. Ei mikromanageerata eikä puututa, mutta tuetaan ja autetaan.
3.Arvostus. Kaikkia arvostetaan omana itsenään.

Yksi Suomen parhaista

Comiq on yksi suomen parhaista työpaikoista

Kulttuurimme

VUOROVAIKUTUSTAIDOT
Pidämme ammattitaitoamme yllä. Tuomme asiakkaille parhaat ratkaisut. Olemme avoimia uusille toimintamalleille.
ITSEOHJAUTUVUUS
Tunnistamme tarpeita asiakkaiden puolesta. Selviämme ilman jatkuvaa ohjeistusta. Osaamme hankkia tiedon eri lähteistä. Otamme vastuun tekemisestä.
ASIANTUNTEVUUS
Hoidamme työtehtävät loppuun asti. Pidämme kiinni lupauksistamme. Kerromme avoimesti ongelmista.
LUOTETTAVUUS
Olemme helposti lähestyttäviä. Pystymme yhdistämään tehokkuuden ja rentouden keskusteluissa. Kuuntelemme. Otamme huomioon eri kulttuurit.

Sinä kenties?

DevOps-asiantuntija
Testauspäällikkö
Tekninen testauspäällikkö
Testausautomaation asiantuntija
DEVOPS-ASIANTUNTIJA

Kasvumme jatkuu edelleen ja koska DevOps-liiketoimintamme on ottanut hyvin tuulta alleen etsimme nyt lisää asiantuntijoita kiihdyttämään DevOps-toimintaamme.

Asiakkaamme ovat suuria suomalaisia pankki- ja vakuutusalan, teollisuuden ja kaupanalan yrityksiä ja toimimme pääasiassa konsultteina asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla. Projektimme kestävät tyypillisimmin puolesta vuodesta vuoteen, mutta DevOps-asiantuntijana roolisi keskittyy projektiemme alkupäähän.

TESTAUSPÄÄLLIKKÖ

Testauksen koordinointi, testausprosessien kehittäminen ja testauspäällikkönä toimiminen unohtamatta itse testausta ovat avainsanat urallasi? Lue eteenpäin!

Kasvumme jatkuu edelleen ja etsimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita joukkoomme.

Olet testauksen koordinoinnin ja manageroinnin ammattilainen, joka ympäristöstä ja ohjelmistokehitysprosessista riippumatta saa tuotua testauksen käytännöt sujuvasti osaksi projektia. Et arkaile myöskään ns. laittaa käsiä saveen itse testauksen edistämisessä. Olet toiminut testauspäällikkönä jo useammassa projektissa, ja nyt olet valmis vakuuttamaan Comiqin asiakkaat taidoillasi.

TEKNINEN TESTAUSPÄÄLLIKKÖ

Olet testausautomaatiostakin kiinnostunut testauksen koordinoinnin ja manageroinnin ammattilainen, joka osaa myös tarttua toimeen ja laittaa ns. kädet saveen. Ymmärrät kokonaiskuvan ohjelmistokehitysprosessista ja osaat tarvittaessa antaa siihen liittyen kehitysehdotuksia. Sinulta onnistuvat myös testauksen tekniset osa-alueet, kuten testausautomaatio, suorituskykytestaus tai DevOps –puolen toimintamallit, etkä hätkähdä mahdollisista pienistä koodaustehtävistäkään.

TESTAUSAUTOMAATION ASIANTUNTIJA

Olet testausautomaatiota osaava ammattilainen, jolla on vankka tuntemus oman alansa työkaluista ja tekniikoista. Skriptaus on sinulle tuttua, eikä koodinkaan tutkiminen pelota. Lisäksi olet törmännyt useampiinkin erilaisiin ympäristöihin ja asiakkaan projekteissa itsenäisesti toimiminen ei kuulosta pahalta. Osaat myös ottaa kantaa käytettäviin työkaluihin sekä rakennettaviin ratkaisuihin.

Edut

LOUNASSETELIT
KULTTUURI-
LIIKUNTASETELIT
PUHELINETU
NETTI
VAKUUTUKSET
HAMMASHOITO
LAAJA TYÖTERVEYSHOITO
KOULUTUSPÄIVÄT

Rekrytointiprosessimme

HAKEMUS
VIDEOHAASTATTELU
KOODAUSTEHTÄVÄ
HAASTATTELUKIERROKSET
VALINNAT

Työkaverit

Uratarinat

Tiia Putkisaari

Olen työskennellyt Comiqilla keväästä 2014 testauksen asiantuntijana. Tätä ennen olen työurallani toiminut vuodesta 2007 ns. “jokapaikanhöylänä” erilaisissa testauksen tehtävissä niin asiakkaan puolella, kuin konsulttinakin. Comiqilla olen päässyt työskentelemään asiakkuuksissa, jotka tarjoavat rutkasti haasteita ja onnistumisen kokemuksia, sekä mahdollisuuksia omaan ammatilliseen sekä toimialakohtaiseen osaamisen kehittämiseen.