Avoimet työpaikat

Kasvumme jatkuu, joten etsimme jatkuvasti uusia comiqlaisia. Hae avoimiin paikkoihimme!

Rekrytointi

Comiqlainen on jatkuvasti itseään kehittävä laadunvarmistuksen asiantuntija. Meillä työskennellään asiantuntijana asiakkaan projektissa ja asiakkaan tiloissa, osana asiakkaan kokoamaa projektitiimiä. Projektitiimin koko vaihtelee projektin koon ja asiakkaan mukaan, mutta tyypillisesti tiimistä löytyy määrittelijöitä, kehittäjiä ja / tai liiketoiminnan edustajia.

Työskentelet joko testauspäällikkönä, testauksen teknisenä asiantuntijana tai DevOps-asiantuntijana. Oli roolisi mikä tahansa, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan kehittymiseesi ja oppimiseesi omalla aktiivisuudellasi. Pystyt muutenkin vaikuttamaan asioihin – Comiqin organisaatio on hyvin matala, eikä turhaa byrokratiaa tarvita.

Comiqille on tärkeää comiqlaisten hyvinvointi sekä se, että yhteishenki säilyy työn konsultatiivisesta luonteesta huolimatta. Oman kompetenssin kehittämiseen tarjotaan mahdollisuuksia niin ulkoisten koulutusten kuin sisäisten workshop-tyylisten sessioiden muodossa. Työkavereihin tutustumista mahdollistetaan erilaisilla keinoilla ja tavoilla niin työaikana kuin sen ulkopuolellakin.

Yksi Suomen parhaista

greatplacetowork2011
greatplacetowork2012
greatplacetowork2013
greatplacetowork2014
greatplacetowork2015
greatplacetowork2016

Comiq on yksi suomen parhaista työpaikoista

Uratarinat

Comiqlaisia yhdistää ammattitaito, huumorintaju sekä halu auttaa niin asiakasta kuin muita comiqlaisiakin. Lue alta lisää millaista on työskennellä Comiqilla!

Ville-Hirvonen

Ville Hirvonen

Tausta?
Olen työskennellyt vuodesta 2004 pääosin tietojärjestelmien testaus- ja määrittelytehtävissä, viitisen vuotta konsulttina ennen Comiqille siirtymistä.

Kauanko Comiqilla?
Comiqilla olen ollut vuodesta 2013

Missä roolissa toimit ja/tai Millaisia tehtäviä sinulla on ollut?
Comiqin aikana olen toiminut tietojärjestelmähankkeissa testaajana, testitiimin vetäjänä, sekä kehittäjänä. Pääosin finanssialan asiakkailla.

niko

Niko Nousiainen

Tausta?
Kiinnostuin it-alasta jo pikku natiaisena: Kun sain 3-vuotiaana 8-bittisen Nintendon ohjaimen käteeni, olin aivan myyty. Varttuessa kiinnostus peleihin johti kiinnostukseen tietokoneisiin ja ohjelmistotekniikkaan näiden taustalla.Kun lukion jälkeen piti tehdä ekaa kertaa elämässä oikeita valintoja, Valkealan poika päätyikin opiskelemaan ohjelmistotekniikan insinööriksi Kotkassa, Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa. Työharjoittelut hoidin paikallisessa pelipuljussa koodarina. Huomasin kiinnostukseni laadunvarmistukseen jo tuolloin ja siirryinkin pelitestaushommiin.

Tiia

Tiia Putkisaari

Olen työskennellyt Comiqilla nyt vajaa kolme vuotta testauksen asiantuntijana. Tätä ennen olen työurallani toiminut vuodesta 2007 ns. “jokapaikanhöylänä” erilaisissa testauksen tehtävissä niin asiakkaan puolella, kuin konsulttinakin. Comiqilla olen päässyt työskentelemään asiakkuuksissa, jotka tarjoavat rutkasti haasteita ja onnistumisen kokemuksia, sekä mahdollisuuksia omaan ammatilliseen sekä toimialakohtaiseen osaamisen kehittämiseen.