Avoin hakemus

Meillä on tarkoitus jatkaa vahvaa kasvuamme ja haemme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia.

Joukkoomme solahdat sujuvasti, jos olet testauksen osaava testipäällikkö, teknisen testauksen asiantuntija, DevOps-asiantuntija tai sellaiseksi haluava. Tulet toimimaan konsulttina asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla ja projektisi kestävät tyypillisimmin puolesta vuodesta vuoteen. Projekteissa on mukana niin kehittäjiä, projektipäälliköitä, määrittelijöitä, arkkitehteja kuin asiakkaan liiketoiminnan edustajia. Pienemmissä projekteissa edustat ainoana comiqlaisena, isommissa meiltä voi lähteä paikan päälle useampikin asiantuntija.

Asiakkaamme ovat suuria suomalaisia pankki- ja vakuutusalan, teollisuuden ja kaupan alan yrityksiä, kuten Suomen Lähikauppa ja Folksam. Teemme yhteistyötä myös mm. Futuricen ja Elisan kanssa.

Uskomme, että viihdyt meillä

Me haluamme olla sinulle paras työpaikka. Niinpä me emme suhtaudu työntekijäkokemukseesi olankohautuksella. Me kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meillä viihdytään ennen kaikkea hyvän hengen vuoksi. Vaikka vietät valtaosan työajastasi asiakkaidemme tiloissa, tarjoamme silti mahdollisuuden olla yhteydessä muiden comiqlaisten kanssa päivittäin. Olet myös viikoittain yhteydessä tiiminvetäjääsi ja kerran kuussa kokoonnumme kaikki Competence Fridayn merkeissä jakamaan tietoa ja viihtymään yhdessä toimistollamme. Tämän lisäksi työvuottamme rytmittävät tiimi-illat ja koko porukan yhteiset tapahtumat muutaman kerran vuodessa.  Järjestämme myös Test Management Thursday –iltoja, joissa aiheena on testauksen hallinta. Lisäksi meillä on järjestetty Technical Testing Thursday –iltoja jatkuvaa kehitystä tukemaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itse vaikuttaa omaan kasvuusi, työmäärääsi ja kehittymiseesi. Pääset itse valitsemaan, mihin koulutuksiin osallistut, ja pyrimme aina huomioimaan sinun odotuksesi ja kiinnostuksen kohteesi projektiesi valinnassa. Huolehdimme myös, että sinulla on halutessasi mahdollisuus vaihtaa välillä projekteja. Toisaalta teemme yhteistyötä niin mukavien asiakkaiden kanssa, että viihtyipä Pertti (nimi muutettu) yhden asiakkaan luona seitsemän vuotta.

Meillä on toki sinulle joukko erilaisia arkeasi helpottavia etuja mutta ennen kaikkea me haluamme tarjota sinulle nyt mahdollisuuden panostaa itseesi mukavan porukan kanssa.

Näillä eväillä olet uusi comiqlainen

CV:hen karttuneen kokemuksen lisäksi tärkeää on mitä osaat. Teknisenä testaajana sinulla on kokemusta testausautomaation, suorituskykytestauksen ja/tai DevOps-maailman työkaluista, ja kokemuksesta tiedämme, että parhaat eväät Comiq-testaajaksi antaa jonkinasteinen koodaustausta, mitä tarvitset esimerkiksi luodessasi toimivaa testiautomaatiota.

Testauspäälliköksi mieliessäsi sinulla on mahdollisen teknisen testausosaamisen lisäksi kokemuksen kautta hankittu kattava käsitys testauksen maailmasta, minkä lisäksi nautit koordinoimisesta, suunnittelusta ja delegoinnista. Tarvittaessa olet valmis myös käärimään hihasi itse testaustyössä. Haluat kantaa vastuuta projekteista ja saada asiakkaat palaamaan luoksemme yhä uudelleen.

Kovan osaamisen rinnalla vähintään yhtä tärkeää meille on, miten sovit tähän meidän porukkaan. Meidän huumorimme on luovaa ja asioihin tarttuvaa, ja joskus saatamme jutella muistakin kuin työasioista. Vaikka me olemme kaikki omanlaisiamme, meitä yhdistää aito into omaan työhön. Laillamme siis sinäkin nautit virheiden paikantamisesta ja motivoidut siitä, että ansiostasi asiakkaamme saa ohjelmiston, jonka käyttökokemus ei notkahda bugien vuoksi. Hommien sujumista auttaa myös se, että olet itsenäinen ja oma-aloitteinen asiakaskontaktit taitava kokonaisuuksien hallitsija.

Seuraavaksi

Palkkaamme jatkuvasti uusia comiqlaisia, joten hakemus kannattaa lähettää heti. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakemuksesi vastaanotettuamme.

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?  Lähetä kysymyksesi osoitteeseen rekry@comiq.fi niin vastaamme mahdollisimman pian! Jos homma kuulostaa lisäkysymyksittä selvältä, voit hakea tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen rekry@comiq.fi. Edistämme rekryä jatkuvasti, joten ethän pihistele yhteydenottoasi!

Lähettämällä hakemuksen annat luvan henkilötietojesi käsittelyyn rekrytointiin liittyen. Tiedot säilytetään enintään kaksi vuotta hakemuksesi saapumisesta mahdollisia myöhempiä yhteydenottoja varten. Mikäli et halua, että tietosi säilytetään, voit lähettää siitä meille sähköpostia ja poistamme tietosi. Tietojasi käsittelevät ainoastaan rekrytoinnista ja henkilöstötarpeista vastaavat henkilöt.  Lisäksi hakemustasi koskevia tietoja voidaan luovuttaa asiakkaallemme sen selvittämiseksi, vastaako osaamisesi asiakkaamme tarpeita, sekä konserniyhtiöillemme. Henkilötietojasi ei luovuteta tahoille, joilla ei ole oikeutta niiden vastaanottamiseen.