DevOps-asiantuntija

Etsimme juniori- ja seniori-tason DevOps-asiantuntijoita vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Haemme joukkoomme henkilöitä, jotka ovat innostuneita kehittämään innovatiivisia ratkaisuja mielenkiintoisissa projekteissa. Etsimämme henkilöt ovat käytännönläheisiä tiimipelaajia, jotka ovat innostuneita kehittymään DevOpsin saralla.

Toimimme Suomen johtavien yrityksien kanssa liiketoimintakriittisissä kehityshankkeissa ohjelmistotestauksen, DevOpsin sekä ohjelmistokehityksen tehtävissä. Toimit DevOpsin ja ympäristöautomaation haasteiden parissa osana laajempaa ohjelmistokehitystiimiä. Tyypillisesti asiakasprojektimme kestävät puolesta vuodesta muutamaan vuoteen.

Arvostamme kokemusta alan työkaluista, tekniikoista, ja menetelmistä. Toivomme sinulta myös ohjelmoinnin perusteiden hyvää hallintaa. Lisäksi olet törmännyt erilaisiin ympäristöihin ja osaat myös ottaa kantaa käytettäviin teknologioihin sekä rakennettaviin ratkaisuihin. Comiqilla pääset kehittämään osaamistasi työskentelemällä haastavissa ja mielenkiintoisissa projekteissa osana asiantuntevaa tiimiämme.

Mitä toivomme sinulta:

  • vahvaa kokemusta DevOpsista
  • pilvialustojen osaamista (AWS, Azure, GCP)
  • vahvaa Linux-osaamista
  • laajaa osaamista DevOps-työkaluista (Kubernetes, Terraform, Docker, Ansible jne)
  • Osaamista tietokannoista ja tallennusratkaisuista
  • vähintään yhden ohjelmointikielen hyvää hallintaa

Eduksesi katsomme:

  • halua toimia coachaavassa roolissa
  • kokemusta korkean saatavuuden palveluista
  • Kokemusta korkean skaalautuvuuden palveluista
  • kokemus pankki- ja rahoitusalan järjestelmistä

 

Haluamme olla juuri sinulle paras työpaikka ja tukea sinua ammatillisessa kehittymisessäsi. Tarjoamme mahdollisuuden itseohjautuvuudelle ja edetä haluamallasi urapolulla. Kuuntelemme toiveitasi ja pääset osallistumaan avoimen työyhteisömme yrityskulttuurin sekä toimintatapojen kehittämiseen. Tarjoamme sinulle arkeasi helpottavia etuja, kuten hammashoitoetuuden, mutta ennen kaikkea meillä viihdytään hyvän hengen vuoksi!

Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle, mutta asiakkaita on myös muualla Suomessa sekä Euroopassa. Comiqilla työskentelee tällä hetkellä noin sata asiantuntijaa, olemme tiivis yhteisö alamme johtavia asiantuntijoita. Meillä sinun on halutessasi mahdollista työskennellä myös ulkomailla.

Palkkaamme jatkuvasti hyviä asiantuntijoita mukaan joukkoomme myös ilman tiedossa olevaa toimeksiantoa, koska emme halua menettää tilaisuutta saada sinua joukkoomme. Mikäli haluat liittyä joukkoomme lähetä hakemus osoitteeseen rekry@comiq.fi, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

Lähettämällä hakemuksen annat luvan henkilötietojesi käsittelyyn rekrytointiin liittyen. Tiedot säilytetään enintään kaksi vuotta hakemuksesi saapumisesta mahdollisia myöhempiä yhteydenottoja varten. Mikäli et halua, että tietosi säilytetään, voit lähettää siitä meille sähköpostia ja poistamme tietosi. Tietojasi käsittelevät ainoastaan rekrytoinnista ja henkilöstötarpeista vastaavat henkilöt.  Lisäksi hakemustasi koskevia tietoja voidaan luovuttaa asiakkaallemme sen selvittämiseksi, vastaako osaamisesi asiakkaamme tarpeita, sekä konserniyhtiöillemme. Henkilötietojasi ei luovuteta tahoille, joilla ei ole oikeutta niiden vastaanottamiseen.