Tekninen testauspäällikkö

Olet testausautomaatiostakin kiinnostunut testauksen koordinoinnin ja manageroinnin ammattilainen, joka osaa myös tarttua toimeen ja laittaa ns. kädet saveen. Ymmärrät kokonaiskuvan ohjelmistokehitysprosessista ja osaat tarvittaessa antaa siihen liittyen kehitysehdotuksia. Sinulta onnistuvat myös testauksen tekniset osa-alueet, kuten testausautomaatio, suorituskykytestaus tai DevOps –puolen toimintamallit, etkä hätkähdä mahdollisista pienistä koodaustehtävistäkään.

Yrityksemme koko ajan kasvaessa etsimme nyt erityisesti teknisen testauspäällikön tehtävään soveltuvia henkilöitä. Pääset työskentelemään asiakkaidemme projekteissa osana asiakkaan projektitiimiä, jossa usein edustat ainoana comiqlaisena. Tehtäväsi ovat tyypillisesti testauksen hallintaan, tekniseen testaukseen (testausautomaatio, DevOps, suorituskykytestaus) ja testauksen kokonaisuuden kehittämiseen liittyviä asioita. Jossain määrin saatat tehdä myös manuaalista testausta, mutta se ei ole päätehtäväsi.

Kovan osaamisen rinnalla vähintään yhtä tärkeää meille on, miten sovit porukkaamme. Yhteisissä tapahtumissamme nauretaan ja lasketaan leikkiä – eli saatamme joskus jutella muistakin kuin työasioista. Lisäksi comiqlaiselle on tärkeää pitää huolta asiakkaan projektien laadusta ja varmistaa oma-aloitteisella ja itsenäisellä toiminnallaan mahdollisimman toimiva lopputulos. Comiqlainen on myös valmis kehittämään itseään ja omaa osaamistaan jatkuvasti.

Uskomme, että viihdyt meillä

Me haluamme olla sinulle paras työpaikka. Niinpä me kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meillä viihdytään ennen kaikkea hyvän hengen vuoksi. Vaikka vietät valtaosan työajastasi asiakkaidemme tiloissa, tarjoamme silti mahdollisuuden olla yhteydessä muiden comiqlaisten kanssa päivittäin. Olet myös viikoittain yhteydessä tiiminvetäjääsi ja kerran kuussa kokoonnumme kaikki Competence Fridayn merkeissä jakamaan tietoa ja viihtymään yhdessä toimistollamme. Tämän lisäksi työvuottamme rytmittävät tiimi-illat ja koko porukan yhteiset tapahtumat muutaman kerran vuodessa.  Järjestämme myös Test Management Thursday –iltoja, joissa aiheena on testauksen hallinta. Lisäksi meillä on järjestetty Technical Testing Thursday –iltoja jatkuvaa kehitystä tukemaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itse vaikuttaa omaan kasvuusi, työmäärääsi ja kehittymiseesi. Pääset itse valitsemaan, mihin koulutuksiin osallistut, ja pyrimme aina huomioimaan sinun odotuksesi ja kiinnostuksen kohteesi projektiesi valinnassa. Huolehdimme myös, että sinulla on halutessasi mahdollisuus vaihtaa välillä projekteja. Toisaalta teemme yhteistyötä niin mukavien asiakkaiden kanssa, että viihtyipä Pertti (nimi muutettu) yhden asiakkaan luona seitsemän vuotta.

Meillä on toki sinulle joukko erilaisia arkeasi helpottavia etuja mutta ennen kaikkea me haluamme tarjota sinulle nyt mahdollisuuden panostaa itseesi mukavan porukan kanssa.

Seuraavaksi

Palkkaamme jatkuvasti uusia comiqlaisia, joten hakemus kannattaa lähettää heti. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakemuksesi vastaanotettuamme.

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?  Lähetä kysymyksesi osoitteeseen rekry@comiq.fi niin vastaamme mahdollisimman pian! Jos homma kuulostaa lisäkysymyksittä selvältä, voit hakea tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen rekry@comiq.fi. Edistämme rekryä jatkuvasti, joten ethän pihistele yhteydenottoasi!

Lähettämällä hakemuksen annat luvan henkilötietojesi käsittelyyn rekrytointiin liittyen. Tiedot säilytetään enintään kaksi vuotta hakemuksesi saapumisesta mahdollisia myöhempiä yhteydenottoja varten. Mikäli et halua, että tietosi säilytetään, voit lähettää siitä meille sähköpostia ja poistamme tietosi. Tietojasi käsittelevät ainoastaan rekrytoinnista ja henkilöstötarpeista vastaavat henkilöt.  Lisäksi hakemustasi koskevia tietoja voidaan luovuttaa asiakkaallemme sen selvittämiseksi, vastaako osaamisesi asiakkaamme tarpeita, sekä konserniyhtiöillemme. Henkilötietojasi ei luovuteta tahoille, joilla ei ole oikeutta niiden vastaanottamiseen.