Testauspäällikkö

Ovatko digitaalisten palveluiden laadun kehittäminen ja testaus kaikissa muodoissaan lähellä sydäntäsi? Jos vielä olet testauksen johtamisen ammattilainen, joka asiakkaan toimialasta ja ohjelmistokehitysprosessista riippumatta saa tuotua testauksen käytännöt sujuvasti osaksi projektia. Tämän lisäksi et myöskään malta täysin pysyä erossa rehellisestä testauksesta ja olet nyt valmis vakuuttamaan uudet kollegasi ja asiakkaamme taidoillasi.

Mikäli tämä osuu kohdallesi, lue eteenpäin ja liity mukaan loistavaan joukkoomme!

Toimimme Suomen johtavien yrityksien kanssa liiketoimintakriittisissä kehityshankkeissa ohjelmistotestauksen, DevOpsin sekä ohjelmistokehityksen tehtävissä. Toimit testipäällikkönä testauksen haasteiden parissa osana laajempaa ohjelmistokehitystiimiä tai testaustiimiä. Tyypillisesti asiakasprojektit kestävät puolesta vuodesta muutamaan vuoteen.

Odotamme sinulta kokemusta:

  • Hyviä kommunikaatiotaitoja sekä taitoa edistää testausta erilaisissa toimintaympäristöissä
  • Kokemusta testauksen hallinnasta ja testauksen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä
  • Ymmärrystä tai kokemusta teknisestä testauksesta (testiautomaatio, DevOps, suorituskykytestaus)
  • Innostuneisuutta oman osaamisen kehittämiseen testauksen saralla

Haluamme olla juuri sinulle paras työpaikka ja tukea sinua ammatillisessa kehittymisessäsi. Tarjoamme mahdollisuuden itseohjautuvuudelle ja edetä haluamallasi urapolulla. Kuuntelemme toiveitasi ja pääset osallistumaan avoimen työyhteisömme yrityskulttuurin sekä toimintatapojen kehittämiseen. Tarjoamme sinulle arkeasi helpottavia etuja, kuten hammashoitoetuuden, mutta ennen kaikkea meillä viihdytään hyvän hengen vuoksi!

Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle, mutta asiakkaita on myös muualla Suomessa sekä Euroopassa. Comiqilla työskentelee tällä hetkellä noin sata asiantuntijaa, olemme tiivis yhteisö alamme johtavia asiantuntijoita. Meillä sinun on halutessasi mahdollista työskennellä myös ulkomailla.

Palkkaamme jatkuvasti hyviä asiantuntijoita mukaan joukkoomme myös ilman tiedossa olevaa toimeksiantoa, koska emme halua menettää tilaisuutta saada sinua joukkoomme. Mikäli haluat liittyä joukkoomme lähetä hakemus osoitteeseen rekry@comiq.fi, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

Lähettämällä hakemuksen annat luvan henkilötietojesi käsittelyyn rekrytointiin liittyen. Tiedot säilytetään enintään kaksi vuotta hakemuksesi saapumisesta mahdollisia myöhempiä yhteydenottoja varten. Mikäli et halua, että tietosi säilytetään, voit lähettää siitä meille sähköpostia ja poistamme tietosi. Tietojasi käsittelevät ainoastaan rekrytoinnista ja henkilöstötarpeista vastaavat henkilöt.  Lisäksi hakemustasi koskevia tietoja voidaan luovuttaa asiakkaallemme sen selvittämiseksi, vastaako osaamisesi asiakkaamme tarpeita, sekä konserniyhtiöillemme. Henkilötietojasi ei luovuteta tahoille, joilla ei ole oikeutta niiden vastaanottamiseen.