Viisi vuotta Comiqilla – Elisa Simonen

Viisi vuotta Comiqilla – Elisa Simonen


Elisa Simonen aloitti Comiqilla työskentelyn elokuussa 2014, joten hänellä tuli juuri viisi vuotta Comiqilla täyteen.

Nuorena Elisa tavoitteli ammattilaisjalkapalloilijan uraa, mutta elämä järjesti toisin ja hän joutui lopettamaan kilpaurheilun loukkaantumisten takia. Urheilun loppuvaiheessa hän aloitti opiskelut Helsingin ammattikorkeakoulussa ja valmistui ohjelmistotekniikan insinööriksi. Opiskeluiden jälkeen Elisa työskenteli erilaisissa laadunvarmistustehtävissä ja jo ennen Comiqille siirtymistä testausalan konsulttina useamman vuoden.

Elisa on viiden Comiq-vuoden aikana työskennellyt useammassa projektissa. Viimeisin projekti on kestänyt kohta kaksi vuotta. Tällä hetkellä hän työskentelee Scrum-tiimissä ja pääasiallisena tehtävänä työhön kuuluu testauksen suunnittelua ja järjestelmätestausta. Ketterän asiantuntijatiimin jäsenenä Elisa osallistuu myös töiden suunnitteluun ja määrittelyyn.

Comiqilla Elisa on viihtynyt koska hänen mielestään Comiq on luotettava työnantaja ja asiat sujuvat mallikkaasti. Pääasiassa hän viettää päivänsä asiakkaan tiloissa, mutta aina jos on jotakin Comiqin puolen asiaa, niin apua on saatavilla.

Nykyään Elisan vapaa-aika kuluu perheen kanssa muun muassa liikunnallisissa harrastuksissa, kuten pyöräilyn, palloilun, luistelun ja hiihdon parissa. Tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä onkin Elisalle työssä jaksamisen kannalta tärkeää. Lisäksi töissä jaksamiseen Elisan mielestä tärkeää on hyvä tekemisen meininki tiimissä. Sen avulla ratkeaa haastavampikin tilanne. Palkitsevaa on myös se, kun saadaan toimitettua hyvin suunniteltu ja toimivat sovellus käyttäjille.